Bruidstaarten

Ben je net ten huwelijk gevraagd, heb je trouwplannen en nu op zoek naar een mooie en smakelijke bruidstaart? Dan ben je bij mij van harte welkom, want bruidstaarten maken is mijn passie! Vanaf de voorbespreking tot het moment waarop ik de taart naar locatie breng, vind ik het een feestje. En daarom maak ik ook graag jullie bruidstaart!

Bruidstaarten gedecoreerd met fondant, afgewerkt met crème, gedecoreerd met verse bloemen of vers fruit, er is veel mogelijk.
Daarnaast kan een bruidstaart aangevuld worden met cupcakes, donuts, macarons, cakepops of verse aardbeien gedompeld in chocolade, om het geheel compleet te maken volledig naar jullie wens. Een taartbuffet behoord ook tot de mogelijkeden, denken kunt u aan red velvet – chocolade – yoghurt – kwark – monchou – taarten. Wanneer u aangeeft wat de wens is, kijk ik of het mogelijk is!

Bruidstaarten worden vaak bezorgd op locatie, tegen een vergoeding.

Neem daarom gerust contact met me voor een afspraak waarin we al jullie wensen door kunnen nemen, met een proeverij. Bruidsproeverijen worden in de ochtend of op de avond gepland bij mij thuis. Geef via info@taartenvangrytsje.nl je trouwdatum door, met een voorkeurstijdstip voor een proeverij, dan kijken we samen of er een datum is die past.


Kosten van een bruidstaart gaan al vanaf €6,- pp