Taarten

De taarten worden gebakken van een luchtig biscuit, vanille of chocolade van bakkerskwaliteit en gevuld met een vulling naar keuze. Kijk voor vullingen hier. Redvelvet en citroen behoort ook tot de mogelijkheid.

Taarten zijn er in vele soorten en maten, dat geldt ook voor de decoratie. De taart kan worden gedecoreerd met fondant, of afgesmeerd met crème. Maar ook een slagroomtaart met of zonder fotoprint, en driptaarten behoren tot de mogelijkheden. De taarten worden gedecoreerd met toeven crème, verse bloemen, vers fruit, chocolade, sprinkels of andere decoratie naar wens.

Driptaarten zijn taarten afgesmeerd met crème met daarover heen een drip van chocoladeganage. Deze taarten zijn vaak iets hoger, waardoor de drip wat mooier uitkomt en worden ook vaak 3 lagen gevuld. Maar niet alleen taarten behoort tot de mogelijkheden, ook cupcakes, cakepops, donuts, macarons en dergelijke kunnen voor u gemaakt worden.  Heeft u specifieke wensen maar staat dat niet op de site, informeer altijd even en dan kijk ik wat ik voor u kan betekenen.

Taarten kunt u bestellen door een mail te sturen naar info@taartenvangrytsje.nl.  Geef daar duidelijk de datum door wanneer u de taart nodig bent, dan kan ik gelijk kijken of er nog ruimte is in de agenda.

Taarten worden niet bezorgd, met uitzondering van bruidstaarten. In overleg word een tijd afgesproken wanneer de taart gehaald kan worden.

Taarten dienen in de koeling bewaard te worden.  Wilt u de taart bewaren in de vriezer, dan is dat geen enkel probleem. Zorg er dan voor dat de taart luchtdicht verpakt zit. En haal hem 24 uur van te voren weer uit de vriezer en laat ontdooien in de koeling.

Aansnijden van taarten.
Het kan zijn dat u gewend bent om taart altijd in punten te snijden, echter bij deze taarten kunnen dat soms grote punten worden. Meestal adviseer ik om blokjes te snijden zodat de stukken taart niet te groot uitvallen.